Programma voor kopersbescherming

Als je een domeinnaam aanschaft via Dan.com, word je automatisch gedekt door ons unieke Programma voor kopersbescherming. Lees meer over hoe we je veilig houden op onze pagina Vertrouwen en veiligheid.

Naast ons veilige proces voor de eigendomsoverdracht van domeinen, controleren we alle transacties nauwgezet. Lijkt er iets vreemd, dan ondernemen we direct actie. En als de verkoper zijn belofte niet nakomt, betalen wij je binnen 24 uur terug.

Snelle en makkelijke overdracht

98% van alle transacties voor de eigendomsoverdracht van domeinnamen wordt binnen 24 uur voltooid. De verkoper draagt het domein eerst aan ons over en vervolgens sturen wij je speciaal voor jou opgestelde verhuisinstructies. Hulp nodig? Onze specialisten voor de overdracht van domeinnamen helpen je gratis verder.

Betalingen zonder gedoe

Betaal via bankoverschrijving en krijg 1% korting of gebruik een van de populairste betalingsmogelijkheden van onze betalingsverwerker, Adyen. Adyen is het betalingsplatform bij uitstek voor toonaangevende techbedrijven zoals Uber en eBay.

Voorwaarden voor het doen van een bod

Schatting in USD

De domeinnaam

kitana.nl

is te koop!
HONEYCOMBS
Aangeboden door
HONEYCOMBS

Doe een bod


  • )Gratis Eigendomsoverdracht
  • )Gratis Transactieondersteuning
  • )Veilige betalingen
HONEYCOMBS
Aangeboden door
HONEYCOMBS

Buyer Protection Programma
Snelle en makkelijke overdracht
Betalingen zonder gedoe

De simpele, veilige manier om domeinnamen te kopen

Het maakt niet uit wat voor soort domeinnaam je wilt kopen, wij zorgen ervoor dat de transactie eenvoudig en veilig verloopt.

Hoe het werkt )

Maak kennis met de eigenaar van kitana.nl

HONEYCOMBS
HONEYCOMBS

Lid sinds 30-08-2016

Aankoop, verkoop, lease en verhuur van mooie domeinnamen sinds 2005. In de prijzen zijn naast de basiskosten voor aankoop en jaarlijkse verlenging, onze werkuren berekend voor professioneel onderzoek, aankoop en beheer - eigenlijk huurt u ons in als expert met terugwerkende kracht! Hier bovenop is natuurlijk een marge berekend aan de hand van meerwaarde voor eigen gebruik of voor bestaande klanten - maar wellicht is de waarde voor uw project nog groter? In de praktijk wordt de investering van een overnemer meestal spoedig in veelvoud terugverdiend door de marketingkracht van een goede domeinnaam. Dan is overname uiteraard een goed idee!